Panna Knock-out toernooi

Het jaarlijkse panna knock-out toernooi vond donderdag 19 oktober plaats op het Cruyff Court aan de Oostkil in de wijk Oostpolder. Het voetbaltoernooi was ook dit jaar weer een mooi succes.

Papendrecht – Het panna knock-out toernooi werd dit keer georganiseerd door Cruyff coach Papendrecht, Alinda Korteland samen met de jongens van voetbalschool Quality Sports and Management.

Show freestyler
QSM-ers Chahid Chaibi, Sergio van la Parra en Mark Schreurs zorgden voor een spetterende opening, een freestyler gaf een show en er waren te gekke prijzen te winnen. Er waren 70 kinderen die aan de wedstrijden durfden deel te nemen. Om 12.30 uur startten de kinderen uit groep 5/6 en vanaf 14.30 uur was het Cruyff Court helemaal aan de kinderen uit groep 7/8 om hun voetbalskills te tonen. Cruyff coach Alinda Korteland steekt haar enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Het was een geweldige dag met veel enthousiaste kinderen en super mooi weer.”

Promofilmpje
Alinda vertelt ook dat er gedurende het toernooi een promofilmpje is ‘geschoten’. “Dat leverde te gekke beelden op. Wij bedanken Drone van Roon voor het maken van deze film.”

https://youtu.be/r9n-flcntlA

Deze after-movie van het panna knock-out toernooi is ook te bekijken op de Facebook pagina van Cruyff Court Papendrecht.

Related posts

Leave a Comment